Wie is We4Scrum?

De medewerkers van We4Scrum geloven in de werking van het Scrum framework en dragen dit met hart en ziel uit. We luisteren goed, zowel naar uw vraag als naar de vraag van uw klant.

De vraag van de klant centraal

We beloven dat we een organisatie zijn die mensen laat excelleren en daarmee uw organisatie laat floreren. Wij geloven dat het Scrum framework hier de perfecte tool voor is. We stellen de vraag van uw klant centraal zodat u sneller en efficiƫnter kunt voldoen aan die vraag.

Enthousiasme voor het vak

Onze droom is dat we een club van mensen zijn die, met elkaar en met hetzelfde enthousiasme voor het Scrum framework, floreert. We worden beter en beter en stimuleren elkaar daar in. We geven ons enthousiasme graag door en moedigen mensen aan meer uit zichzelf te halen.

Henny van Silfhout is oprichter van We4Scrum en Scrum Master

Henny is ervan overtuigd dat Scrum ervoor zorgt dat mensen en teams excelleren en hierdoor ook de organisatie optimaal floreert. Scrum in non-IT omgeving? Ja! Daar gelooft Henny heilig in.

Henny heeft ruim 15 jaar ervaring in projectmanagement en projectmatig werken. De laatste 9 jaar doet Henny dit met veel plezier als zelfstandig ondernemer. Het enthousiasme voor Scrum deelt hij graag met anderen, vooral om ervaringen te delen en van elkaar te leren.