Wat doet We4Scrum?

We4Scrum detacheert Scrum Masters en verzorgt trainingen en introductiesessies over het Scrum framework. We4Scrum is een ondernemende organisatie die mensen graag enthousiasmeert om het optimale eruit te halen.

Een Scrum Master van We4Scrum zorgt voor optimale samenwerking

Er zijn 3 niveaus waar een Scrum Master zich op focust:

  1. Team ontwikkeling
  2. Productowner
  3. Organisatie

Als goede Scrum Master service je alle 3 de niveaus en laat je ze optimaal samen werken. Alleen dan ontstaat er synergie.

We4Scrum heeft aandacht voor de persoonlijke kant

Een Scrum Master zorgt dat een team samenwerkt. Dat kan alleen als de individuen binnen dat team de juiste dingen doen op het juiste moment waardoor ze excelleren. Ook de persoonlijke kant van een teamlid is van belang. Zit je lekker in je vel, dan zie je dat terug in het werk.

We durven kritische vragen te stellen

Een Productowner is gebaat bij kritische vragen. Een Scrum Master van We4Scrum durft die te stellen. Op deze manier kan het Scrumteam effici├źnt aan de slag en een werkend product opleveren. De Scrum Master praat op alle niveaus binnen de organisatie┬ázodat het Scrumteam optimaal functioneert en excelleert.

Het Scrum framework voor non-IT of non-profit

Het Scrum framework komt oorspronkelijk uit de IT. We4Scrum gelooft dat het werken met het Scrum framework ook perfect kan in een non-IT omgeving en in een non-profit organisatie. Het spreekt mensen enorm aan dat je in kleine stapjes iets oplevert waar de klant wat aan heeft.